Sosiale medier på jobben

bookmark

En festforestilling med Espen Grimmert og Christine Calvert

onsdag 17. juni 2015, kl. 14:30

Sal: Nedjma

Arrangør: Fagbokforlaget

Inngang: Gratis

Sosiale medier overtar for telefon, e-post og fysiske møter – er du klar?

Slik bruker du sosiale medier på jobben. Espen Grimmert deler de viktigste rådene fra sin nye bok og viser hvordan du kan bli flinkere til: Nettverksbygging, å styre hva som kommer på topp når andre googler deg, å jobbe effektivt med kollegaer og kunder via sosiale medier, og å markedsføre bedriften din og varer og tjenester fra den.

De beste rådene fra Norges eneste tekstdoktor. 10 minutter med tettpakkede tips om hva du skal tenke på når du skriver for skjerm – enten det er en liten tweet eller et lengre blogginnlegg.

Espen Grimmert er nylig kåret til Norges beste sosiale medierrådgiver. Han har 20 års erfaring med nettmarkedsføring fra roller som markedssjef i NHO, universitetslektor, sjef for søkemotoren Kvasir, markedsdirektør i SOL og Aftenposten. Nå er han strategidirektør i iProspect hvor han rådgir en rekke av Norges største virksomheter i rett bruk av sosiale medier.

Christine Calvert brenner for skriving, kommunikasjon, selvledelse og kreativitet. Hun har skrevet bøkene Skriv for nettet – kort og godt og Skriv så det selger! Calvert driver firmaet Tekstdoktor og underviser også på Norges Kreative Høyskole.

* Program:
14:30 Dørene åpnes. Registrering, utdeling av bok, mingling.
15:00 ARRANGEMENT
16:00 Mingling, boksignering
16:30 Slutt

 Arrangementet er nå fulltegnet og vi kan dessverre ikke be inn flere