Spis deg fri 1

Spis deg fri

bookmark

Lær oppskriften på et lettere liv

tirsdag 22. januar 2019, kl. 17:30 til kl. 19:30

Sal: Wergeland

Arrangør: Skriptor

Inngang: Billett

Priser: Ordinær 200,-

I forbindelse med relanseringen av bestselgeren Spis deg fri inviterer Irina Lee og forlaget Skriptor deg til inspirerende og tankevekkende kveld på Litteraturhuset.

Last ned gratis bokutdrag her

Bokens premiss er at noen mennesker er disponert for å bli «avhengige» av sukker og mel, som igjen kan føre til at de sliter med overvekt, cravings og andre kostholdsrelaterte plager. Ved hjelp av enkle kognitive teknikker, basert på moderne hjerneforskning, hevder forfatteren, Dr. Susan Peirce Thompson, at det er mulig å «kode om» hjernen. Det fører til at varige livsstilsendringer ikke bare avhenger av viljestyrke, men kan bygges opp ved hjelp av nye, automatiserte vaner.

Bakgrunn
Irina Lee (42) gikk selv ned 20 kilo høsten 2015 ved hjelp av denne metoden, etter å ha slitt med overvekt og fedme siden 10-årsalderen. Det endret ikke bare kroppen, men også livet og karrieren hennes. I dag holder hun kurs og veileder andre, som ønsker å endre livsstil.
Spis deg fri har vært blant de 10 mest solgte bøkene i Norge gjentatte ganger siden boken første gang ble utgitt i august 2017. Metoden har også fått bred omtale i norske medier, deriblant NRK, TV2, Aftenposten, VG, Hjemmet, Norsk Ukeblad og TARA.
Et grunnleggende prinsipp for å lykkes på sikt er å bryte isolasjonen som alle former for avhengighet fører med seg. Denne kvelden vil du derfor få muligheten til å møte flere, som har lykkes med Spis deg fri-metoden.
Det vil med andre ord bli påfyll både til hodet og hjertet denne kvelden, i form av kunnskap, inspirasjon og møte med andre mennesker.

Hvis du er nysgjerrig på å lære mer om metoden, som har endret livet til tusener av mennesker over hele verden, bør du ikke gå glipp av dette arrangementet. Det vil også være mulig å kjøpe boken Spis deg fri denne kvelden.

Velkommen!