Stressmestring

bookmark

Naturlig avslapning

fredag 27. januar 2017, kl. 18:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Balanced View Norge

Inngang: Billett

Foredrag kl 18:00 – 19:00, fordypning kl 19:15 – 20:30

PRIS: 100 (foredrag), 200 (fordypning)

Du kan delta på bare foredraget eller begge deler.

 

I foredraget blir du introdusert til et effektivt verktøy for stressmestring som gir tilgang på en naturlig avslapning som er tilstede uavhengig av indre og ytre stress. Det blir en innholdsrik time der vi deler ærlig fra våre erfaringerog du blir inspirert til å teste i eget liv. Ved hjelp av å gjenta det enkle verktøyet for å trene sinnet gir treningen dokumenterte resultater som:

 

– mer ro, stabilitet og tilfredshet akkurat SOM DU ER, noe som automatisk skaper gode relasjoner til familie, venner, kollegaer og dama på trikken;

– mestring av indre og ytre stressfaktorer

– økt mental klarhet og løsningsorientering

– håndtering av alt ansvar du har i livet med mer overskudd, kreativitet og trygghet

– mer energi og kapasitet

– utvikle dine sterke sider og talenter, til nytte for deg selv og alle rundt deg.  

 

Hvem har ikke lyst til å leve et slikt liv? Det finnes en stabil, klar og åpen måte å forholde seg til sinnet, kroppen, hver eneste tanke og følelse, hvert eneste minne, hver eneste idè. Denne mentale treningen vil endre din oppfatning av deg selv, andre og verden. Tusenvis av mennesker fra hele verden har testet den mentale treningen og erfarer overbevisende resultater.

 

OM OSS:

Vi, Nina og Heidi, er sertifiserte mentale trenere i BALANCED VIEW-METODEN, som er en innovativ, effektiv mental trening. Vi har gjennom de siste 9 årene støttet mennesker fra hele verden. Vi har solide resultater av treningen i egne liv og brenner for å nå ut med dette tilbudet til flest mulig. Vi underviser mennesker individuelt og i grupper, og vi holder løpende kurs i Oslo, på det internasjonale kurssenteret i Sverige og via videokonferanser. Vi elsker å inspirere gjennom å dele  åpent og ærlig fra våre livserfaringer.