Stressmestring

bookmark

Effektiv mental trening

fredag 24. februar 2017, kl. 18:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Effektiv mental trening

Inngang: Billett

Foredrag kl 18:00 – 19:00 (100,-). Kveldskurs kl 19:30 – 21:30 (500,-). Du kan delta på bare foredraget. Deltakelse i kveldskurset forutsetter deltakelse på et foredrag.

 

I foredraget blir du introdusert til et effektivt verktøy for stressmestring som gjør det mulig å være løsningsorientert i alle livets situasjoner. Det blir en innholdsrik time der vi deler ærlig fra våre erfaringer og du blir inspirert til å teste i eget liv.

Under kveldskurset deler vi ærlig fra våre liv og du vil få en tekst som vil få deg til å møte deg selv, alt og alle på en måte du kanskje aldri har gjort før. Gjennom spørsmål til refleksjon og våre praktiske eksempler vil du bli inspirert til å teste den effektive mentale treningen i ditt eget liv.

 

Ved hjelp av å gjenta det enkle verktøyet og metoder for å trene sinnet, gir treningen dokumenterte resultater som:

– mer ro, stabilitet og tilfredshet akkurat SOM DU ER, noe som automatisk skaper gode relasjoner til familie, venner, kollegaer og dama på trikken;

– mestring av indre og ytre stressfaktorer;

– økt mental klarhet og løsningsorientering

– håndtering av alt ansvar du har i livet med mer overskudd, kreativitet og trygghet;

– mer energi og kapasitet

– utvikle dine sterke sider og talenter, til nytte for deg selv og alle rundt deg.  

 

Hvem har ikke lyst til å leve et slikt liv? Det finnes en stabil, klar og åpen måte å forholde seg til sinnet, kroppen, hver eneste tanke og følelse, hvert eneste minne, hver eneste idè. Denne mentale treningen vil endre din oppfatning av deg selv, andre og verden. Tusenvis av mennesker fra hele verden har testet den og erfarer overbevisende resultater.

 

OM OSS:

Vi, Nina og Heidi, er sertifiserte mentale trenere i BALANCED VIEW-METODEN, som er en innovativ, effektiv mental trening som undervises i alle verdensdeler. Treningen og metodene gir tilgang på en naturlig ro og stabilitet som er tilstede uavhengig av indre og ytre stress. Vi har gjennom de siste 9 årene støttet mennesker fra hele verden og har solide resultater av treningen i egne liv. Vi brenner for å nå ut med dette tilbudet til flest mulig. Vi underviser mennesker individuelt og i grupper, og vi holder løpende kurs i Oslo, på det internasjonale kurssenteret i Sverige og via videokonferanser. Vi elsker å inspirere gjennom å dele  åpent og ærlig fra våre livserfaringer.

 

Kontakt: info@mentaltrening.info

Følg oss på Facebook: “Effektiv mental trening

Korte videoer der mennesker fra hele verden deler sine resultater.