Styr hjernen din – styr resultatene dine!

bookmark

Foredrag v/ Helene Makani

torsdag 25. januar 2018, kl. 19:00 til kl. 20:00

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Makani Kurs & Coaching

Inngang: 150,-

Det er forsket mye i hvordan hjernen fungerer; noe av det man har funnet frem til er, at vi tenker 60-80.000 tanker hver dag. Dessverre er opp til 70% av dem noen vi har tenkt før!

 

Mye av det vi tenker i løpet av en dag er altså gjentakelser – vi kjører så å si noen gamle programmer. Det medfører at vi ofte reagerer på automatpilot, og det kan gjøre det vanskelig å endre vaner eller å skifte retning. Vi har kanskje lyst til at det skal skje noe nytt, men vi får ikke gjort noe med det.

 

Så er det du som styrer hjernen din? Eller er det hjernen som styrer deg? Og kan man skape forandring om man blir bevisst tankene sine?

 

Det interessante er, at tanker påvirker hvordan vi reagerer på det som skjer rundt oss. Så jo mer bevisste vi er tankene våre, og jo mer vi tar ansvar for at vi selv er med på å skape mange av de situasjonene som oppstår i livene våre, desto bedre resultater oppnår vi. Det gjelder både i private relasjoner og på jobben.

 

På dette foredraget vil du lære mer om tankene dine, og du vil lære hva du kan gjøre når du ønsker å endre måten du tenker på.

Vi kommer inn på emner som motivasjon, valg, negativ «selvsnakk» og oppmerksomhet.

 

Foredragsholder er Helene Makani, som har undervist i NLP og Enneagrammet i over 25 år. NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) handler i høy grad om å bli bevisst tankene sine, og om hvordan man endrer gamle «programmeringer» i hjernen. Enneagrammet handler å få større kjennskap til seg selv, og å skjønne mer om sin egen ubevisste motivasjon.

 

Helene er kjent som en levende foredragsholder, som bruker eksempler fra sin erfaring med å coache andre, og gir konkrete anvisninger på hvordan man kan påvirke hjernen sin.