Sunn livstil

Sunn livstil

bookmark

Hva innebærer en sunn livsstil?

tirsdag 1. mars 2022, kl. 19:00

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Eritreisk ungdomsnettverk

Inngang: Gratis

Verdien som ønskes å tilbys gjennom dette eventet er, hva innebærer en sunn livstil. Gjennom eventet ønsker panelet å forenkle definisjonen på teamet og dermed sette lys på viktigheten av riktig vaner i livet. Ofte blir det mye snakk om viktigheten av det å ha en sunn livsstil fra en ung alder, men teori blir til lite praksis jo eldre vi blir. Vi lever i en verden med mye daglig stress; blant annet på grunn av skole, jobb og andre ting. Dermed glemmer oss selv blant det hele prosessen. Verdien i det å investere i helsen har blitt et viktig team i det siste også, og det er masse informasjon som ligger ut. Dermed mange kan slite med å finne seg riktig informasjon og kan derfor være et ork å sette seg inn det.

Gjennom dette eventet ønsker vi at folk skal få med seg viktigheten av daglig aktivitet, variert kosthold og god søvnkvalitet. Hvor mye har dette å si for vår psykisk og fysisk helse. Hvorfor er det viktig og hvordan kan man ha det som en rutine i hverdagen. Hva slags effekter gir et sunt og variert kosthold kombinert med daglig fysisk aktivitet i hverdagen.

Eventet presenterer et tema som treffer alle. Det er jo slik at alle vil være friske og leve et godt liv så lenge vi kan. Spørsmålet er da hvordan skal man oppretteholder det? Alle vil være friske og sunne, men sliter med å praktisere det som skal til for å oppnå det. Gjennom dette eventet vil vi forenkle om hvordan hver enkelt av oss kan ta et godt grep på helsen sin.