Automatisk kladd 20Foto: Privat

Tantra som livsvisdom

bookmark

Den eksistensielle seksualiteten

søndag 16. februar 2020, kl. 12:00 til kl. 17:00 – Avlyst

Arrangøren har dessverre måttet avlyse dette arrangementet.

Sal: Wergeland

Arrangør: Shalini Lind

Inngang: Billett

Priser: Ordinær 400,-

En dag med fordypning og nye innsikter med forfatter og Tantra-lærer Shalini Lind.

Tantra er en indre prosess som fremhever mennesket som et Kjærlighetsvesen, hvor jorden, vår egen kropp og seksualitet ansees som hellige redskaper for å skape et meningsfylt liv, stikk i strid med den innstilling vi har i vår kultur. Om vi er single eller i parforhold har vi mye å lære av Tantra som livsvisdom, for alle ønsker vi vel å elske livet fra et dypere sted i oss selv.

Shalini Lind, som er Tantra-lærer på heltid, forteller hvordan Skjønnhet, Sanselighet og Intimitet åpner kroppen vår for følelser som virker direkte inn på helsen vår, på selvfølelsen, i våre relasjoner og i samfunnet vi skaper rundt oss. Skjønnhet vekker den indre Gleden. Sanselighet vekker Takknemligheten over livet. Intimitet vekker den Meningsfylte opplevelsen av å være til. Tre former for livsutfoldelse som vi sårt trenger å integrere mer av i vår egen hverdag.

Unn deg en inspirerende søndag ettermiddag med mulighet til fordypning og kanskje noen svar på spørsmål du går og grunner på. Vi sitter sammen rundt småbord og begynner dagen med en indre øvelse. Med bilder og illustrasjoner forteller Shalini Lind hvordan denne østlige visdommen kan bidra til et bevissthetsskifte, rent personlig og i vår vestlige kultur. Underveis inspireres vi til små samtaler rundt bordet, til å stille spørsmål og undre oss. Deretter en kaffepause, før Shalini forteller hvordan vi kan hente det beste fra Tantra som levemåte og bringe det inn i seksualiteten vår.

Del 1 kl. 12 – 14.30: Tantra som visdomsvei

Del 2 kl. 15.30 – 17.00: Den eksistensielle seksualiteten