Tema Foto

bookmark

Hvordan ta det riktig gode sommerbildet?

onsdag 1. juni 2011, kl. 18:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Inspiratour

Inngang: Gratis

Turoperatøren Inspiratour inviterer til temakveld Foto. Inspiratour lager spennende opplevelsesturer og kurs holdt av kompetente og anerkjente kursholdere – også kalt inspiratører. På turene kan man velge å lære noe helt nytt, eller fordype seg i noe man kan fra før. En sosial ramme er viktig, enten man reiser sammen med resten av familien, i følge med kjæreste, venner eller rett og slett alene. Rammen rundt er viktig, og vi losjerer ofte på sjarmerende vinslott eller andre steder i eksotiske omgivelser. Mer informasjon om reisene finner du her: www.inspiratour.com.

Én av kategoriene i Inspiratours reiseportefølje er Foto. I den forbindelse ”åpnes dørene” for å gi flere muligheten til å se og høre hvordan en av inspiratørene tenker og går frem når han selv skal ta det riktig gode sommerbildet!

Hvordan tenker en profesjonell fotograf? Kan man gjøre noen enkle grep for å få tatt det riktig gode sommerbildet? Fra idé til bilde. Torkil Færø er kveldens inspiratør.

Torkil Færø kan kalles både frilans lege og fotograf. Som fotograf er det nærliggende å karakterisere ham som klassisk dokumentarfotograf med en klar humanistisk vinkling. Færø omtaler både kameraet og stetoskopet som døråpnere til lukkede rom. Jobben som lege lar ham få møte mennesker i hele spennet fra før fødsel til etter døden, ytterpunkter i en hverdagsdramatikk som opptar fotografen Færø like mye som legen Færø.

Det koster ingenting å delta. Send en mail til post@inspiratour.com eller meld deg på via Inspiratours side på facebook. Det er bregrenset antall plasser. Velkommen!