Think&Talk

bookmark

Dagens tema: Tillit

mandag 4. mars 2013, kl. 14:00

Sal: Amalie Skram

Arrangør: Memetor

Inngang: Billett

For tredje gang arrangeres Think&Talk på Litteraturhuset. Think&Talk er en annerledes seminaropplevelse hvor du deltar gjennom å tenke og snakke med andre uten at du trenger å eksponere deg i plenum. Her fatter mange beslutninger som de umiddelbart setter ut i livet. Du vil få nye ideer og praktiske verktøy som kan anvendes både på det profesjonelle og personlige plan. Think&Talk er inspirerende, enkelt og krever ingen forberedelser. Et nytt tema står på agendaen for hvert arrangement. Mot og perspektiv har vi tatt for oss tidligere, mens det denne gangen er tillit vi snakker om.

Inntektene fra Think&Talk går til Stipendet. Gjennom å delta på seminaret bidrar du dermed til å oppfylle noens drøm! Les mer om det her  

200,- pr pers. betales kontant i døren, eller du kan få tilsendt faktura. Meld deg på her. Begrenset antall plasser! Påmeldingsfrist: 25.februar.

 Think&Talk gjennomføres i Oslo, Brüssel og Singapore og fasiliteres av Memetor. Memetor arbeider med strategi, lederskap og mobilisering i virksomheter over hele verden.

 <<…Tillit skapes ved at den tas i bruk…>> Bertolt Brecht