Think&Talk

bookmark

Konkurranse og samarbeid

onsdag 29. januar 2014, kl. 15:00

Sal: Skram

Arrangør: Memetor

Inngang: Billett

Konkurranse og samarbeid finnes på ulike nivåer i de fleste sosiale systemer. Kanskje jobber du i et team hvor samarbeid er avgjørende for å få gode resultater? Eller er du i en virksomhet hvor den enkeltes innsats måles opp mot hverandre for å drive frem suksess? Når og hvor driver du med samarbeid, og når skapes det større effekter gjennom hard konkurranse? Er du noen ganger partner og rival samtidig?

Dagens gjest er Tronn Skjerstad. Tronn har sin doktorgrad i Strategi fra NTNU. Hans avhandling omhandler konkurranse og samarbeid mellom bedrifter. I dag arbeider Tronn som rådgiver for alliansepartnerne som er både i et samarbeids- og konkurranseforhold. Som toppsyklist er han deltaker og kaptein for et lag som gjennom samarbeid har lykkes med å vinne Trondheim – Oslo.

Think&Talk er en annerledes seminaropplevelse hvor du deltar gjennom å tenke og snakke med andre uten at du trenger å eksponere deg i plenum. Think&Talk er inspirerende, enkelt og krever ingen forberedelser. Think&Talk gir nye perspektiver på tilværelsen og større bevissthet rundt egne holdninger og adferd. Her fatter mange beslutninger som de umiddelbart setter ut i livet. Du vil få innsikt og nye ideer som kan anvendes både på det profesjonelle og personlige plan.

Inntektene fra Think&Talk går til Stipendet. Gjennom å delta på seminaret bidrar du dermed til å oppfylle noens drøm! Velkommen!