Velkommen til ZEROs biodrivstoffseminar 2017

bookmark

tirsdag 28. februar 2017, kl. 08:30

Sal: Wergeland

Arrangør: Miljøstiftelsen ZERO

Inngang: Billett

ZERO inviterer til halvdagsseminar i forum for tungtransport med tema bærekraftig biodrivstoff. Seminaret vil finne sted fra 08:30 til 12:00, med enkel lunsjservering fra 11:30.

Bærekraftig biodrivstoff vil være helt sentralt for å nå klimamålene for transportsektoren, sammen med effektivisering, elektrisitet og hydrogen. Norge har tatt et offensivt grep med å vedta en opptrappingsplan i statsbudsjettet 2017 til 20 % omsetningskrav for biodrivstoff i 2020. Samtidig har det økte omsetningskravet ført til mye debatt om klimanytte og bærekraft. Aktørene som vil ta i bruk 100 % biodrivstoff rapporterer om høye priser og utfordringer med tilgang. Hva blir veien videre for biodrivstoff? Hvordan skal vi sikre gode rammebetingelser for biodrivstoff i Norge framover, og hvordan blir våre rammebetingelser påvirket av EU? Hva er næringens perspektiver? Hva sier forskningen om bærekraft og klimanytte ved bruk av biodrivstoff? ZERO inviterer til en «fot i bakken» der vi diskuterer disse spørsmålene.

Program:
– Rammebetingelser for biodrivstoff i Norge og EU
– Næringens perspektiver, m/utfordringer
– Bærekraft og forutsetninger for bærekraftig biodrivstoff
– Veien videre – politisk debatt med stortingspolitikere

 

Pris: Ordinær m/faktura kr 1200, Ordinær m/PayPal kr 800, Rabattert m/faktura kr 600, Rabattert m/PayPal kr 400,- (rabattert inkluderer ideelle stiftelser, samarbeidspartnere og politikere)

Hold av datoen og meld deg på her: https://zero10.formstack.com/forms/biodrivstoffseminar_2017

For ideelle stiftelser, samarbeidspartnere og politikere, bruk linken her: https://zero10.formstack.com/forms/biodrivstoffseminar_2017_rabattert

For mer informasjon, ta kontakt med Torfinn Belbo på torfinn.belbo@zero.no