VisjonsVerksted

bookmark

Kan du DRØMME det, kan du SKAPE det

lørdag 6. mai 2017, kl. 12:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Anne B. Øyen

Inngang: Billett

I denne morsomme og inspirerende workshop’en vil du få muligheten til å definere, designe og komme i kontakt med livet du drømmer om – og du vil gå derfra med en mal på hvordan du kan transformere muligheter til resultater.

Anne B. Øyen er foredragsholder, skribent og blogger samt sertifisert DreamBuilder-Coach gjennom Life Mastery Institute – og hun brenner for å hjelpe mennesker med å gjenopprette kontakten til sin sjels visdom og å leve livet de er ment å leve. 

Med seg i kofferten har hun blant annet en karriere både som danser og som energi- og miljøingeniør. Hun er heller ikke fremmed for livets mange utfordringer og på livets reise har hun tilegnet seg verdifull kunnskap om hvordan vi reiser oss fra utfordrende livssituasjoner, transformerer drøm til virkelighet og lever et visjonsdrevet liv. De siste årene har hun jobbet tett med fremgangsrike mennesker som har gitt henne inngående kjennskap til hvordan enkelte personer er i stand til å realisere sine visjoner innenfor alle områder i livet – både innenfor helse, forhold, karriere, tidsfrihet og økonomisk frihet. Denne erfaringen vier hun nå til å hjelpe andre mennesker med å identifisere og realisere de resultatene de drømmer om og til å nå nye høyder i livet innenfor suksess, meningsfylthet og livsglede. 

Husk penn og papir. Velkommen til VisjonsVerksted!

Se gjerne denne videoen: https://youtu.be/Os5Lo_3LiX8

Følg med på eventsiden for flere videoer og oppdateringer: https://www.facebook.com/events/219433291890799/ 

NB! Barnerommet på Litteraturhuset er åpent i tidsrommet. Les mer om det her: http://litteraturhuset.no/barnungdom/barnerom.html