VisjonsVerkstedet

bookmark

3 nøkler til livet du drømmer om

tirsdag 4. april 2017, kl. 18:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Anne B. Øyen

Inngang: Gratis

I denne morsomme og inspirerende workshop’en vil du få muligheten til å definere, designe og komme i kontakt med livet du drømmer om – og du vil gå derfra med en mal på hvordan du kan tranformere muligheter til resultater. 

Du vil lære:

Essensielle nøkler for å komme i kontakt med ditt livsformål.
Enkle tanke-strategier som vil ruste deg mot frykt og bekymring.
Hvordan du kan oppnå varig suksess.
Hva som gjør at mange mennesker mister piffen på veien mot en visjon, og hva du kan gjøre for å holde motivasjonen oppe i lengden.
Hva du absolutt må gi slipp på hvis du vil oppnå livet du drømmer om.
Og mye mer!

Anne B. Øyen er foredragsholder, skribent og blogger samt sertifisert livsCoach gjennom Life Mastery Institute – og brenner for å hjelpe mennesker med å gjenopprette kontakten til sin sjels visdom og å leve livet de er ment å leve.

Med seg i kofferten har hun blant annet en karriere både som danser og som energi- og miljøingeniør. Hun er heller ikke fremmed for livets mange utfordringer og har reist seg fra både depresjon, angst, alkoholmisbruk, helseproblemer, utbrenthet og manglende følelse av egenverdi. På livets reise har hun tilegnet seg verdifull kunnskap om hvordan vi transformerer drøm til virkelighet og lever et visjonsdrevet liv. Hennes allsidige bakgrunn og stadige nysgjerrighet og vitebegjær har gitt henne en unik evne til å møte alle mennesker akkurat der de er, med dyp aksept og forståelse.

De siste årene har hun jobbet tett med enormt suksessfulle mennesker som har gitt henne inngående kjennskap til hva som gjør at enkelte personer er i stand til å realisere sine visjoner innenfor alle områder i livet – både innenfor helse, forhold, karriere, tidsfrihet og økonomisk frihet. Denne erfaringen vier hun nå til å hjelpe andre mennesker med å identifisere og realisere de resultatene de drømmer om og til å nå nye høyder i livet innenfor suksess, meningsfylthet og livsglede.

Lenke til mer informasjon og påmelding

Velkommen til VisjonsVerksted!