Webinar om Kystleden

Webinar om Kystleden

bookmark

25 års arbeid for friluftsliv langs kysten

torsdag 19. mai 2022, kl. 10:00 til kl. 13:00

Sal: Digitalt

Arrangør: Nasjonal Kystledgruppe

Inngang: Digitalt - Påmelding

Følg direktesendingen her

 

Velkommen til webinar om kystledarbeid og friluftsliv bygd på tradisjoner og kulturarv. Blant temaene er kyststier, tilgang til strandsonen, gjenbruk av kulturhistoriske bygg, ro/padleruter og tradisjonsbåter.

Kystleden er et nettverk av kyststier, ro- og padleruter, dagsturhytter og overnattingssteder. Gjennom Kystleden fremmer vi et aktivt og naturvennlig kystfriluftsliv som skal være tilgjengelig for alle. Nasjonal Kystledgruppe består av Den Norske Turistforening, Forbundet KYSTEN, Friluftsrådenes Landsforbund, Norges Padleforbund og Norsk Fyrhistorisk Forening. I fjor var det 25 år siden at samarbeidet startet opp, og nå markerer vi jubileet med et spennende webinar.

Webinaret er gratis og åpent for alle interesserte. Meld deg på, så vil du få tilsendt lenke i forkant av arrangementet. Lurer du på noe? Ta kontakt med Nasjonal Kystledgruppe: tlf. 929 89 205 eller info@fyr.no.

Alle som er opptatt av friluftsliv, kystkultur og allmennhetens tilgang til sjøen er hjertelig velkommen til en feiring med faglig påfyll. Vel møtt!