Wisdom & Wonder 6

Wisdom & Wonder

bookmark

Live intervju-aften

fredag 17. januar 2020, kl. 19:00 til kl. 21:30

Sal: Nedjma

Arrangør: Wisdom From North

Inngang: Billett 325,- eks. MVA

Hovedtema for kvelden: Følelser & emosjonell intelligens

Følelser er noe vi alle har. Men ikke nødvendigvis noe vi helt forstår oss på. For hva er følelser? Følelser defineres som: “subjektive erfaringer kjennetegnet av en viss grad av behag eller ubehag. Intens hjerneaktivitet ledsager alltid opplevelsen, men det er ikke faglig enighet om årsaksforholdet”. Men hva betyr egentlig det? ..

Bli med på en undrende intervju-aften der du vil møte tre lærere som virkelig har dykket dypt ned i følelsenes alkymi.

I løpet av kvelden vil vi utforske spørsmål som:

·         Hvordan kan vi håndtere frykt?

·         Hva er ekte vågemot og hvordan kan vi bli mere modige i våre liv?

·         Hva er emosjonell intelligens og kan dette kultiveres?

·         Hvordan kan vi bli bedre til å lære å kjenne vår egen intuisjon?

·         Hva er flyt og hvordan kan vi åpne for mer flyt i våre liv?

·         Hvordan kan vi lettere håndtere vonde følelser?

·         Har følelsene våre beskjeder å gi oss?

I tradisjonell Wisdom & Wonder-ånd vil kvelden bestå av intervjuer med gjestene på scenen. Kvelden vil også gi mulighet for å ta del i Wisdom From North Membership.

Velkommen til en aften med undring, åpenhet, varme, inspirasjon, håp, fellesskap, mystikk, filosofering, kraft og visdom.

 

Om gjestene:

​Svein Harald Røine

​Svein Harald Røine er inspirator, lederutvikler, mental trener, forfatter og en av landets mest inspirerende foredragsholdere. Han holder lederkurs i regi av NHO/Næringslivets skole og Infotjenester i tillegg til egne lederkurs fra sitt eget selskap: Alltid positiv.no. Svein Harald har tidligere jobbet i næringslivet og var blant annet salgssjef i Nidar. En workshop med Anthony Robbins i London endret midlertidig hans kurs i livet og inspirerte han til å gå for sin drøm; å bli foredragsholder, inspirator og forfatter. Svein Harald kom nylig ut med boken “Modig- Finn ditt hverdagsmot”. www.sveinharaldroine.no & www.alltidpositiv.no

 

Grethe Holtan

Grethe Holtan har drevet Intuisjonsskolen siden år 2000 og har coachet og kurset utrolig mange mennesker. Hun er utdannet MBM (Master of Business and Marketing) fra Handelshøyskolen BI i Oslo og har 22 credits fra Jung Institute i Zurick i Sveits innen personligheter og psykoanalyse. Hun har gitt ut bok om intuisjon og har deltatt i utallige tv-og radioprogrammer, magasiner, aviser og nettsteder. Hun har utviklet en egen metode for å tolke eller forstå hva intuisjonen forsøker å fortelle oss og hvordan den kan følges på egne premisser. Intuisjonsskolen tilbyr coaching utdanning og kortere kurs innen intuisjon, kroppsspråk, kommunikasjon, ledelse, relasjoner og emosjonelle prosesser. Les mer på www.intuisjonsskolen.no

 

Anja Vintov

Anja er en internasjonalt høyt respektert lærer og har studert frykt, mot og flyt i over ti år og har inspirert tusenvis av mennesker til å skape et bedre liv for dem selv- både personlig og profesjonelt.
Anja er mor, forfatter og entreprenør og er kjent for sin evne til å oppdage blokkeringer som hindrer mennesker å oppleve flyt i sin hverdag, samt komme med konkrete løsninger for kropp, sinn og sjel med stor suksess.
Anja underviser “Dare To Flow” og “Fall in love with your fear” konseptene i Danmark og rundt om i verden og tilbyr kurs og undervisning for moderne mennesker som søker å optimalisere deres personlige og profesjonelle flyt. Anja har en spesiell gave i å se andres skjulte talenter og potensialer og hjelper dem trosse frykten som står i veien for deres sanne uttrykk. Anja er blant annet forfatter av boken “Hverdagsmod” og “Flyt dig lidt” og er også en av masterclass lærerne i Wisdom From North Membership der hun underviser om flyt-metoden. Les mer om Anja her www.anjavintov.dk