Lær mer om kontaktskapende kommunikasjon!

Lær mer om kontaktskapende kommunikasjon!

bookmark

onsdag 19. juni 2019, kl. 18:00 til kl. 21:00

Sal: Kverneland

Arrangør: IVK Norge

Inngang: 100,- (betales i døra)

Vil du gjerne ha rett? Da må den andre ta feil!

Har du opplevd at det kan føre til lange diskusjoner, kanskje med lite harmoni og kontakt?

Det finnes en annen måte å kommunisere på der begge blir hørt og ingen er tapere. Vil du lære mer om det?

Da ønsker vi velkommen til en tre-timers økt om kontaktskapende kommunikasjon eller ikkevoldskommunikasjon (IVK), som det også heter. Røde Kors har også brukt denne behovsbaserte kommunikasjonsmodellen («sjiraffspråket») i sin gatemegling i mange år allerede.

Gjennom rollespill og demonstrasjon, en introduksjon til kommunikasjonsmodellen i fire trinn og øvelser der du kan prøve å uttrykke deg ved hjelp av følelser og behov vil du få en smakebit på hvordan du kan kommunisere på en annen måte. Du vil få en innføring i hva som er med på å hindre gjensidig kontakt og respekt og kunne erfare en annerledes form for kommunikasjon som skaper to vinnere.

Pris: kr 100,- per person. Betaling i døren ved ankomst (kontant eller Vipps).

Kursleder Brit Magnell:
Brit har jobbet med ikkevoldskommunikasjon (IVK) i mange år og vil etter planen sertifiseres som IVK-trener neste år. Hun leder en øvegruppe i kontaktskapende kommunikasjon og holdt grunnkurs høsten 2018. Brit er utdannet fysioterapeut, sitter i styret i IVK Norge og er styreleder i et stort sameie hvor kommunikasjon er en vesentlig del av arbeidet.

Kursleder Muditadevi Bente Kjønstad:
Muditadevi har erfaring med IVK over mange år, leder en øvegruppe og holdt grunnkurs høsten 2018. Hun vil også etter planen sertifiseres som IVK-trener i 2020. Muditadevi er utdannet bygningsingeniør og shiatsuterapeut og jobber nå i barnehage, hvor kommunikasjon er en viktig del av hverdagen. Hun er også med på å drive Oslo Buddhistsenter, der hun leder kurs og meditasjon.

Vi ønsker velkommen til en meningsfull og inspirerende kveld på Litteraturhuset i Oslo!