SALONG! med Sandra Kolstad 9

SALONG! med Sandra Kolstad

bookmark

Åpen mikrofon + samtale med Camara Lundestad Joof

fredag 2. desember 2022, kl. 21:00 til kl. 23:00

Sal: Berner (u. et)

Arrangør: Litteraturhuset

Inngang: Gratis

Skriver du? Eller vil du bare høre gode folk diskutere det å skrive?

SALONG! med Sandra Kolstad kombinerer konvensjonell “åpen mikrofon”, hvor alle som én kan lese og dele tekstene sine, med lavskuldret, men opplysende samtale om kunst og praksis. Hver kveld byr på inspirasjon og refleksjon med noen av Norges fremste kunstnere og formidlere.

Gjest denne gang er scenekunstner, forfatter og husdramatiker ved Nationaltheatret, Camara Lundestad Joof. Hun debuterte som forfatter i 2018 med boka Eg snakkar om det heile tida, om norsk rasisme, men har skrevet dramatikk siden lenge før det. Det vilt populære stykket hennes De må føde oss eller pule oss for å elske oss vant i år den gjeve Heddaprisen for beste scenetekst, og denne høsten er skuespillet ute i bokform på forlaget Oktober. Hun møter Sandra Kolstad til en kort samtale om teater, språk og hvordan skape meningsfylte scener.

Etter samtalen skrur vi på mikrofonen for alle som vil lese og dele tekstene sine, ta del i fellesskapet og teste ut materiale foran et publikum. OBS: Maks tre minutter per opplesning. Påmelding fra kl. 20:30!