Forfattermøte med Kari Saanum 6ILL.: Kaia Dahle Nyhus ILL.: Camilla Kuhn

Tegn svaret!

bookmark

Med Svein Nyhus, Camilla Kuhn og Veronica Salinas

lørdag 15. september 2018, kl. 12:00 til kl. 13:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Litteraturhuset

Inngang: 30,- for alle

Anbefalt for: barn fra 4 år

Kaia Dahle Nyhus har skrevet og illustrert boka Vil du høre en hemmelighet? For det finnes så mange slags hemmeligheter, alt fra gjemte nøkler til folk man er forelska i som man ikke vil at skal synes. Og hemmeligheter i mager som kan bli til babyer.

Camilla Kuhn har lagd boka om Glenn og skurkene. Glenn er politimannen som må stå og se på at de andre politimennene kommer tilbake med haugevis av tyver de har fanget, mens han ikke har fått tak i en eneste liten en. Men i morgen skal alt bli annerledes.

«Tegn svaret!» er Litteraturhusets nye serie hvor du hver gang får møte to illustratører som leser og viser bilder fra de fine bøkene sine. Deretter blir de intervjuet av forfatter Veronica Salinas – men de får ikke lov til å svare med ord, bare ved å tegne på tavla! Her blir det mye tull, tøys og tegning.

For barn fra fire år.

NB! Kaia måtte dessverre melde avbud til arrangementet. Heldigvis har hun en far som er like god til å tegne som henne selv, og sender ham isteden: Svein Nyhus (for anledningen «Kaia») vil tegne på tavla og lese Kaias bok Vil du høre en hemmelighet?.