En smak av Sápmi

Kok en bokorm med Máret Rávdna Buljo og Anders Oskal

Icon of a place

Icon of an id badge

Organised byLitteraturhuset

Kok en bokorm med Máret Rávdna Buljo og Anders Oskal

Bli med på et herremåltid basert på samiske mattradisjoner! Kafe Oslo setter sammen en meny med utgangspunkt i råvarer fra Máret Rávdná Buljos reindriftsgård Boazovázzi i Lødingen.

Buljo har gjennom en årrekke jobbet for å dokumentere og bevare samiske mattradisjoner, gjennom et helhetlig blikk for natur, ressursutnyttelse og dyreetikk. I 2019 ble Buljo tidenes yngste, og første samiske, vinner av Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris.

Anders Oskal er reineier og generalsekretær for Internasjonalt reindriftssenter. De to vil ledsage måltidet med å fortelle om reindrift, mattilberedning og ressursutnyttelse i samisk tradisjon.

Bordbestilling til post@kafeoslo.no (mailto:post@kafeoslo.no)

MENY:
– Flatbrød på reinshjerne
– Skrei med røkt reinsfett
– Blodpannekake med reinsnakke og hjerte
– Reinslår, tunge og margbein i buljong med melboller
– Multer og ferskost med engsyre

Litteraturhuset Kafe Oslo Skram Kok en bokorm samisk Bordreservasjon: post@kafeoslo.no

Andre anbefalte arrangementer

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!