Kontakt oss

Administrasjonen

  • tlf. 22 95 55 30

  • post@litteraturhuset.no

Kafe Oslo

  • tlf. 21 54 85 71

  • post@kafeoslo.no

Norli Litteraturhuset

  • tlf. 47 48 19 70

  • litteraturhuset.oslo@norli.no

Kontakt oss på epost for generelle henvendelser eller utleie.

Litteraturhusets administrasjon ligger i 2. etasje og har åpent mandag-fredag fra kl. 10.00-15.00. I helger og på høytids-/hellig-dager er administrasjonen ikke bemannet.

Kontakt administrasjonen

Susanne Kaluza

Daglig leder

tlf: 22 95 55 32

susanne[at]litteraturhuset.no

Susanne har personal, budsjett og resultatansvar for Stiftelsen Litteraturhuset. Hun har bakgrunn fra mediebransjen, har gitt ut fem bøker og sitter i en rekke styrer.

Velaug Bergum

HR-sjef

– Permisjon

velaug[at]litteraturhuset.no

Velaug har blant annet ansvar for rekruttering, kontrakter, personaloppfølging og andre administrative oppgaver. Hun har jobbet på Litteraturhuset i forskjellige roller siden 2016, deriblant som bookingansvarlig, og kan svare på det meste. Hun har mediefaglig bakgrunn, men har primært jobbet innenfor administrasjon og kommunikasjon.

Tone Jørpeland Lunde

Administrasjonssjef

tlf: 22 95 55 35 / 924 53 678

tone[at]litteraturhuset.no

Tone er ansvarlig for regnskap/økonomi, Skriveloftet, søknadsarbeid, billettsalg, refusjoner og for kontakten med faste leietakere m.m. Kan stort sett svare litt om alt! Tone har hovedfag i nordisk litteratur, er særlig glad i Ludvig Holberg, og har mange års erfaring innen ulike deler av kulturlivet.

Taran Nordsveen

Administrasjonsmedarbeider – (vikar)

tlf: 22 95 55 30

taran[at]litteraturhuset.no

Taran har blant annet ansvar for arrangementsverter, fakturering og oppfølging av kundeforhold, personaloppfølging og andre administrative oppgaver på Litteraturhuset. Hun vil kunne svare deg på det meste av spørsmål du måtte ha om huset. Taran har lang erfaring fra skole, både som lærer og leder.

Pål Bredrup

Teknisk produsent

tlf: 99 03 82 00

pal[at]litteraturhuset.no

Ansvarlig for at det tekniske rundt arrangementet ditt går som forventet. Pål har en lang karriere bak seg som musiker og lydtekniker og vet godt hva det vil si å være arrangør. Spør han om gjennomføring av strømming og videoproduksjon, musikalske innslag eller helt enkle panelsamtaler og foredrag. Pål tar deg gjennom prosessen fra A til Å.

Philip Frogg Christiansen

Bookingansvarlig

tlf: 22 95 55 37 / 928 27 547

utleie[at]litteraturhuset.no

Ansvarlig for utleievirksomheten på huset. Alle eksterne arrangementer går gjennom Philip, og han kan svare på alle spørsmål i forbindelse med det å leie en sal og holde et arrangement på Litteraturhuset. Philip har bachelor i idéhistorie og mange års erfaring som arrangementsvert på huset.

Camilla Kuhn

Barne- og ungdomsansvarlig

tlf: 22 95 55 41 / 936 63 015

camilla[at]litteraturhuset.no

Ansvarlig for Litteraturhusets barne- og ungdomsprogram, inkludert skolebesøk, podkast og digitale arrangement. Camilla har bakgrunn som barnebokforfatter og illustratør, og har bred erfaring med formidling av litteratur for et ungt publikum.

Jasdeep Singh

Programmedarbeider B&U – (vikar)

tlf: 22 95 55 43 / 971 36 350

jasdeep[at]litteraturhuset.no

Ansvarlig for barnerommet på Litteraturhuset. Jasdeep forteller eventyr til de små både fysisk og digitalt, og samarbeider med flerspråklige fortellere for å nå ut til barn med flerkulturell bakgrunn. Jasdeep har lærerbakgrunn og har tidligere vært programleder i NRK Super. Han har også jobbet over 10 år med barn og unge med autisme.

Nosizwe Baqwa

Programmedarbeider B&U

nosizwe[at]litteraturhuset.no

Jobber med barn- og ungdomsprogrammet og er prosjektleder for skolebesøksprosjektet om hatefulle ytringer. I tillegg jobber hun som støttespiller for Litteraturhusets satsning på afrikansk litteratur. Nosizwe har en master i statsvitenskap. Når hun ikke er på huset, jobber hun som sanger og skuespiller og sitter som leder for Rådet for flerkulturelle minoriteter for Oslo kommune.

Hanne Kjærland Olsen

Programmedarbeider B&U

tlf: 22 95 55 30 / 482 89 835

hanne[at]litteraturhuset.no

Jobber med det digitale barne- og ungdomsprogrammet, både i video- og audioformat. Hanne har en master i estetiske fag med fordypning i drama og teater. Tidligere har hun blant annet jobbet som dramalærer, barnehageassistent, podkastprodusent og journalist.

Åshild Lappegård Lahn

Fungerende programsjef

tlf: 22 95 55 33 / 977 10 530

ashild[at]litteraturhuset.no

Jobber med voksenprogrammet og er prosjektleder for Litteraturhusets satsning på afrikansk litteratur. Åshild er utdannet litteraturviter og oversetter, og har bakgrunn fra blant annet Klassekampen og Manifest tidsskrift.

Madeleine Metz

Programmedarbeider voksen

tlf: 22 95 55 30 / 916 19 839

madeleine[at]litteraturhuset.no

Jobber med voksenprogrammet, med særlig ansvar for pride/Skeivt kulturår, debutantdagene og videoproduksjoner. Madeleine har mastergrad i Allmenn Litteraturvitenskap med støttefag i Tverrfaglig kjønnsforskning, og har blant annet bakgrunn fra tidsskriftet Fett.

Daniel Røkholt

Programmedarbeider voksen

tlf: 22 95 55 30 / 406 45 319

daniel[at]litteraturhuset.no

Jobber med voksenprogrammet på huset, med særlig ansvar for videoproduksjoner. Daniel har en mastergrad i litteraturformidling fra Universitetet i Oslo, og har tidligere jobbet i forlag og bokhandel.

Ina Fjellhøy

Podkastansvarlig – (vikar)

tlf: 22 95 55 30 / 916 07 457

ina[at]litteraturhuset.no

Jobber med voksenprogrammet på huset og har ansvar for Litteraturhusets podkastproduksjoner. Ina er utdannet radiojournalist og medieviter. Hun har tidligere jobbet som journalist og innholdsutvikler for podkast og lydbok.

Mads Metz

Teknisk leder

tlf: 22 95 55 36 / 473 68 564

mads[at]litteraturhuset.no

Har overordnet ansvar for tekniske installasjoner og utstyr på huset, og holder i generell drift og vedlikehold av husets infrastruktur. Mads har en bachelor i lydproduksjon fra Nordisk Institutt for Studio og Scene og flere års erfaring som konsert- og eventtekniker.

Aslaug Gaundal

Kommunikasjonsansvarlig – (vikar)

tlf: 22 95 55 30 / 452 50 246

aslaug[at]litteraturhuset.no

Ansvarlig for Litteraturhusets digitale kommunikasjon: sosiale medier, nyhetsbrev, nettsider, annonser o.l. Aslaug har bachelorgrad i historie og mastergrad i nordisk litteratur fra UiO, og har blant annet erfaring fra markedsføring i forlag, arbeid i bokhandel og som museumsguide.