*|MC:SUBJECT|*
Foto (fra venstre øverst): Synne Øverland Knudsen, Agnete Brun, Paal Audestad, Line Fresti, Hans Jørgen Brun, Yngvild Gotaas Torvik, Baard Henriksen. Ill.: Camilla Kuhn

Dikt i skyggen av korona

Litteraturhuset har bedt noen av landets eminente forfattere om hvordan de har opplevd den siste tida. Hvordan har koronaen gjort sitt inntog i deres liv? Hva tenker de om det som skjer rundt dem? Vi har også bedt dem om å lese et dikt, og sende bilde av hjemmekontoret sitt.

Vi er stolte av å presentere vår gjeng med poetiske påskeegg: Fredrik Høyer, Mona Høvring, Kjersti Bjørkmo, Gro Dahle, Frode Grytten, Anna Kleiva og Nils-Øivind Haagensen.

Se alle diktlesningene og les intervjuene her!

 

Forbudet mot arrangementer utvidet til 15. juni

Regjering og helsemyndigheters restriksjoner med forbud mot store kulturarrangement som tiltak for å hindre spredning av koronaviruset ble i går utvidet med varighet fram til 15. juni. Har du kjøpt billett til arrangementer som nå må avlyses, vil du bli kontaktet per epost.

Litteraturhuset fortsetter sin digitale satsning gjennom påsken og fram til 15. juni, programmet oppdateres fortløpende. Følg med!

Med det tar Litteraturhusets administrasjon påskeferie fram til 14. april.

Ta vare på hverandre, og god påske!