*|MC:SUBJECT|*
Foto: Jo Straube

Eksklusivt tilbud til årets råeste forestilling!

Onsdag 25.september kl. 19 er det klart for urpremiere på Følelsenes politikk – en protestperformance fra en ny generasjon om sinne og svartsyn, makt og avmakt, rasisme og utenforskap i dagens Europa.

Forfatter Maria Kjos Fonn (NO), Lone Aburas (DK) og Kayo Chingonyi (UK/ZA) og musiker Sandra Kolstad (NO) tar oss med på en litterær og musikalsk reise inn i følelsene ingen vil snakke om. Hvem er det som har lov til å være sint? Hvilke følelser er lov? Og hva skjer med kroppen, språket og følelsene når man behandles av samfunnet som den andre?

Forestillingen er en videreføring av prosjektet «Den politiske kroppen», en forestilling av og med Édouard Louis, Athena Farrokhzad, Kristina Leganger Iversen og Sandra Kolstad, som ble urframført på Litteraturhuset i 2017 og som fremdeles spilles på europeiske scener. Etter premieren på Litteraturhuset skal også Følelsenes politikk på turné i Norge og Europa.

Spesialtilbud kun til våre nyhetsbrevlesere: Spesialpris 50,- (ord. 200,-) ved å bruke promokode NYHETSBREV når du kjøper billett. Tilbudet gjelder til og med søndag 22.september. BEGRENSET ANTALL BILLETTER

Se videoteaser her