*|MC:SUBJECT|*
Foto: Solum Bokvennen

Barnebarna!

Boka Barnebarn! Glede og alvor! fra 2019 er utgangspunktet for lege og forfatter Gro Nylanders foredrag. Her snakker hun om det vakre, altoppslukende og potensielt smertefulle ved å bli besteforelder.

Nylander er kjent som en tydelig stemme i samfunnsdebatten, der hun både har engasjert seg i mødrehelse, abortkamp og klimaspørsmål. I dette digitale foredraget drar hun veksler på både forskning og egne og andres erfaringer når hun undersøker både besteforeldre-rollens potensiale, hvilke feil man kan begå og hvilke grenser som finnes.

Les mer og se videoen her. 

 

Eventyrstund for voksne

Bli med når Torgrim Mellum Stene forteller historiene om Kvernen som står og maler på havsens bunn og Askeladden og de gode hjelperne! Eventyrene er velegnet for personer med demens, og formidles sterkt og levende av Torgrim, som selv startet sin fortellerkarriere på et bo- og behandlingshjem for eldre. Fortellerstundene passer også for barn.

 

Pinsequiz

Hvor mye kan du egentlig om litteratur? Ta Litteraturhusets litteraturquiz og finn det ut! Hver uke framover legger vi ut en ny quiz. Litteraturhusets Andreas Wiese er quizmaster og vi starter med en pinse spesial.

Ta quizen her