*|MC:SUBJECT|*

Nye podkastepisoder: Andrej Kurkov, Kira Jarmysj og foredrag om afrikansk litteratur

Digitalt påfyll i påsken! Flere av våre tidligere arrangement er nå tilgjengeliggjort som podkastepisoder. Hør foredrag med den ukrainske forfatteren Andrej Kurkov om situasjonen i Ukraina, samtale mellom den russiske opposisjonelle forfatteren Kira Jarmysj og statsviter Jette F. Christensen og to av foredragene i serien om afrikansk litteratur med førsteamanuensis Tonje Vold og professor Stefan Helgesson.

Mange av våre tidligere arrangementer er tilgjengeliggjort som podkastepisoder.
Du finner dem alle her!

Fortellerstunder og podkast for barna

Litteraturhuset har også mye digitalt innhold for barn. I påsken kan store og små for eksempel kose seg med flerspråklige fortellerstunder, hvor man kan høre historier og eventyr – fortalt på to språk! Mange språk er representert i våre fortellerstunder, blant annet tigrinja, polsk, arabisk og nordsamisk. Se alle de flerspråklige fortellerstundene her.

Vi har også en egen podkast for barn: «Borte i boka». Marsvinet Gnurre og kattungen Martin tar oss med inn i bøkene, og snakker med de som har skrevet dem. Her snakkes det med bøkene, ikke bare om dem! Hør alle episodene her (litt ned på siden).

I tillegg har Litteraturhuset eventyrstunder med kjente og kjære eventyr, og «Tegnsnakk», hvor illustratører tar oss med på arbeidsrommet og viser oss hvordan de lager bildene vi kjenner fra bøker og tegneserier.

Kafe Oslo og Norli Litteraturhuset holder åpent i dag og tirsdag

Kafeen på huset, Kafe Oslo, og vår kjære bokhandel Norli Litteraturhuset holder åpent i dag og tirsdag. Benytt muligheten til å skaffe deg påskelektyre og spise en bedre lunsj eller middag på huset! Åpent til 18 begge dager.

 

God påske til alle fra oss på Litteraturhuset!

Uka på Litteraturhuset

tirsdag 19. april

18:00

Tenzin Tsundue i samtale med Torbjørn Færøvik - Om Tibet, forfatterskap, motstand, kultur og identitet - og Kinas ambisjoner om verdensmakt.

Arr: Den norske Tibet-komité

18:00

Kjærlighet i vår tid

Arr: Human-Etisk Forbund

18:30

Presidentvalg i Frankrike - Velkommen til et dypdykk i fransk politikk

Arr: SIFA - Students' Initiative on Foreign Affairs

onsdag 20. april

19:00

Boklansering – Læringsidentitet av Øystein Gilje - En bok om elevmedvirkning i den digitale skolen

Arr: Universitetsforlaget og FIKS ved det utdanningsvitenskapelige fakultet (UiO)

19:00

Lovisenberg-salong - Metaprosessering - nøkkelen til transformasjon og heling i AEDP behandling

Arr: Senter for psykisk helse og Rus Lovisenberg Diakonale Sykehus