*|MC:SUBJECT|*
Ariana Reines kommer 9. juli. Foto: Fence books. Bearbeidet av Gladesigner

Snikkikk på høstens bøker

Juli er her og stillheten senker seg over byen, men programmet fortsetter på Litteraturhuset. Gjennom hele sommeren kan du høre forfattere lese fra og fortelle om bøkene som kommer til høsten.

Tirsdag 2. juli kan du høre Jens M. Johansson gi et innblikk i snart-fra-forlaget-romanen Lavterskeltilbud, som er hans sjette roman. Johansson fikk strålende kritikker og mye oppmerksomhet for sin forrige utgivelse, Et godt liv fra 2016.

Tirsdag 9. juli blir det internasjonal snikkikk når den amerikanske poeten Ariana Reines leser fra samlinga Merkur, som kommer på norsk til høsten i Anna Kleivas oversettelse. Reines har på kort tid etablert seg som ei stemme for ein ny generasjon amerikanske kvinner, både litterært og som feministikon.

Sesongåpningen i august er lansert

Programmet for Litteraturhusets åpninguke 19.-24. august er nylig lansert, der blant andre Claudia Rankine, Igoni Barrett og Roxane Gay kommer for å diskutere rasisme, makt og privilegier. Mange av arrangementene er veldig populære, og det kan være lurt å sikre seg billetter allerede nå.

Se alle arrangementene og kjøp billetter her

 

Podkast i sommer

I sommer kan du høre opptak fra vårens lørdagsforedragsserie om matpolitikk: Fire foredrag om forbrukermakt, fiskeripolitikk, kjøtt og klima og landbrukspolitikk avsluttes med en strategidiskusjon om hva slags matpolitikk vi trenger og hvordan vi skal komme dit. Du finner episodene i din podkastspiller, i iTunes, Soundcloud, Spotify eller på våre nettsider.