*|MC:SUBJECT|*
Marius Horn Molaug Foto: Privat

Hei alle lærere!

Når korona-smittefaren tvinger oss alle hjem i egen stue, følger Litteraturhuset etter, i digital versjon. I tida som kommer vil vi lage forfatterbesøk, lesestunder for barna, diktlesninger og andre kulturopplevelser, alt filmet hjemmefra og delt åpent på nett. Videoene lagres slik at de som ikke hadde anledning akkurat da kan se på når det passer, så mange ganger de vil.

Forfatterbesøk

Først ut med digitalt forfatterbesøk er Marius Horn Molaug.

Sammen med illustratør Kristoffer Kjølberg har Marius laget «Verdens verste»-bokserie om den litt engstelige Ruben og den utrolig modige kompisen hans Kent. Nå inviterer han alle skolebarna som har hjemmeskole til VERDENS VERSTE forfatterbesøk! Bli med å se og høre Marius lese og fortelle fra de morsomme bøkene sine!

Torsdag 26. mars kl. 13:00. Passer for 1.-7.trinn. Varighet: 20 minutter.

 

Eventyrstund for de små

Nå som mange barn må holde seg hjemme, tilbyr Litteraturhuset lesestunder rett hjem. Til vanlig leser og forteller Hedda Lidija Romundstad bøker for barnehagebarn fra hele Oslo på Litteraturhusets barnerom. Nå leser hun eventyret om Bukkene bruse, med rykende ferske illustrasjoner av Camilla Kuhn.

Vi har allerede lagt ut fire eventyr: Bukkene bruse, Pannekaka, Askeladden som kappåt med trollet og Keiseres nye klær.

Nye eventyr kommer på tirsdager kl. 11:00.

 

Er du interessert i tilbudet vårt kan du få oversikt over kommende og tidligere arrangementer her. Følg oss også gjerne på Facebook og meld deg på vårt nyhetsbrev, så får du informasjon om de nyeste arrangementene rett i innboksen.

 

Vi ønsker alle en så god koronatid som mulig!

Med vennlig hilsen

Litteraturhuset