Våre podkaster

Hør Olaug og Aubert på litteraturhuset, barne-podkast, en internasjonal podkast med Linn Ullmann og tidligere scenesamtaler.

Litteraturhusets podkast

Siden dørene åpnet i 2007 har det blitt holdt mange minneverdige samtaler på Litteraturhusets scene. I podkasten presenteres bearbeidede versjoner av utvalgte samtaler og foredrag i regi av Litteraturhuset. Du finner episodene i din podkastspiller, iTunes, Soundcloud og Spotify – eller her på siden.

Musikk av Apothek

Olaug og Aubert

I podkasten Olaug og Aubert på Litteraturhuset møtes forfatterne Olaug Nilssen og Marie Aubert for å snakke om bøker de liker. I subjektiv bokklubb-stil samler de seg om ulike temaer som tro, klasse, utroskap, litterære sjangre og den aller første skriveerfaringen. Lytt her:

 

Borte i boka

Borte i boka er Litteraturhuset sin egen podkast for barn. Gjennom karakterene Martin og Gnurre blir barna kjent med bøkene på en ny måte. Vi snakker MED bøkene, og ikke bare OM dem!

Stemmer:

Gnurre: Petter Winther

Martin: Mari Hauge Einbu

Mamma: Camilla Kuhn

How to Proceed

How To Proceed er en engelskspråklig podkast der forfatter Linn Ullmann snakker med noen av verdens fremste nålevende forfattere om kreativitet og skriving, om bøkene deres og om den verden vi lever i akkurat nå. Hør den her:

Du finner How To Proceed i din podkast-app og hos Spotify. Klikk deg inn og abonner, så får du automatisk de nye episodene når de blir tilgjengelige. Du kan også lytte her på nettsiden.