Utleie 14Foto: Trygve Indrelid

Utleie

Utleie av lokaler, teknisk utstyr og tjenester

Booking

  • tlf. 22 95 55 37

  • utleie@litteraturhuset.no

Litteraturhuset setter rammen for et mangfold av arrangement, med scener utstyrt og rigget med lyd-, lys- og kamerautstyr til forskjellig type produksjoner. Se også valg og muligheter for videoproduksjon og strømming av arrangement.

Ønsker du å arrangere?

Seminar, foredrag eller debatt? Litteraturhuset ønsker å legge til rette for at så mange aktører som mulig skal kunne avholde møter, samtaler og kulturproduksjoner i egen regi på huset.

Vi tar alle henvendelser om reservasjoner og booking av lokaler på e-post til utleie[at]litteraturhuset.no. Vær ute i god tid med å bestille rom, og spesifiser ønsket dato/periode i emnefeltet på e-post til oss.

Hva vi tilbyr

Litteraturhuset tilbyr lokaler i forskjellig størrelse til rimelige priser og en leieperiode på inntil 8 timer, samt en informasjonspakke som retter seg mot vårt store publikum. Vi gir også gjerne generelle råd og veiledning om hvordan man legger opp, gjennomfører og formidler arrangement og møter. Arrangørene står imidlertid selv ansvarlige for innhold og selve gjennomføringen.

Teknisk utstyr og bemanning

Litteraturhuset leier ut dyktige teknikere og arrangementsverter som kjenner huset godt. De er behjelpelige slik at arrangement kan gjennomføres så smidig som mulig. Litteraturhusets egne verter kan også leies inn til dørsalg og publikumshåndtering.

Alle arrangement i den største salen Wergeland og alle helgearrangement med omfattende teknikk krever leie av husets egne teknikere. Det gjelder også i de andre salene når man skal ha trådløse mikrofoner eller mer avansert lydteknikk. Arrangør må imidlertid være klar over at det ofte ikke er teknisk kyndige personer på huset. Hvis man er i tvil, anbefaler vi å booke tekniker.

Litteraturhuset kan tilby strømming av arrangement, lyd- og/eller videoopptak. Komplett liste over teknisk utstyr ser du i menyen øverst under lenken Videoproduksjon.

Mat og drikke på arrangement

Bevertning ved Litteraturhuset må gå gjennom husets egen kafé og restaurant, Kafe Oslo. Hvite duker til oppdekning samt telys bestilles også gjennom Kafe Oslo, de er behjelpelig med det meste. For bestilling av mat og drikke, ta direkte kontakt med kafeen.

Les mer om Kafe Oslo

Boksalg

Alt salg av bøker må gå via bokhandelen på huset. Kontakt Norli Litteraturhuset for spørsmål om salg av bøker.

Les mer om bokhandelen

Saler og priser

Følgende priser gjelder fra 1.1.2022

Kverneland

Kverneland

max 40 pers.

2300,- / 3800,-

Mer info
Berner-kjelleren

Berner-kjelleren

max 100 pers.

5400,- / 7900,-

Mer info
Nedjma 1

Nedjma

max 90 pers.

6000,- / 8500,-

Mer info
Skram 2

Skram

max 120 pers.

6400,- / 9600,-

Mer info
Wergeland

Wergeland

max 200 pers.

9000,- / 15200,-

Mer info
Merk: 25% Mva kommer i tillegg ved utleie til organisasjoner og bedrifter som er momspliktige. Prislisten justeres den 1. januar hvert år.