Barn og unge 1

Barn og unge

Litteraturhuset har som formål å formidle og vekke interesse for litteratur og lesing, og være en møteplass for alle som er interessert i bøker, ikke minst barn og unge. Litteraturhuset har et bredt programtilbud for målgruppa – for både barnehager og skoler, småbarnsfamilier og ungdommer.

Barnehagebesøk

Til barnerommet Sjeherasad kan forhåndspåmeldte barnehager komme på lesestunder. I mai 2008 åpnet dørene til Sjeherasad og siden den gang har over 90.000 barnehagebarn vært på besøk!

Skolebesøk

Hver høst og vår arrangerer Litteraturhuset skolebesøk for elever ved barne-, ungdoms- og videregående skole. Klasser fra voksenopplæring er også hjertelig velkomne.

Åpne arrangementer

Hver måned er det åpne arrangementer for barnefamilier på Litteraturhuset. Følg med her for å informasjon om arrangementene som kommer.

Digitalt tilbud

Vi har en godt besøkt Youtube-kanal som kontinuerlig oppdateres med gratis innhold. Blant vårt digitale tilbud kan du også finne podkast for barn, i tillegg blir noen skolebesøk tilgjengelig digitalt. Her finner du mer informasjon om det digitale tilbudet.

 

Meld deg på Litteraturhusets nyhetsbrev for informasjon om programmet!